lauantai 24. elokuuta 2019

Vihdoin muistin pe 23.8

Tässä alku lähtö.



Enkä sitte enää muistanu ottaa kuvaa lopputuloksesta. Nauroin itsekseni että pitäisköhän juosta hänet kiinni ja näpätä kuvat. 
Lopputuloksesta tuli hyvä. vaikka kuvia ei nyt sitten nähty. lähdin osittamaan ja näin sivut ja tässä hieman kuvaa josta jo tein leikkauslinjan even avustuksella. korvat piti saada näkyviin ja hieman pituutta sivuista pois. sitten vaan leikkasin saksilla ja kammalla suoraa linjaa. takaa tein vain rajauksen sieltä kun ei saanut paljoa lähteä.asiakas halusi jättää pituutta. 

päätä sai ottaa niin että etuhiukset sai ylettyä noin kulmakarvoihin ja päälihiukset kevensin pointaten ja en yhdistänyt niitä koska  hän ei halunnut. päältä oli sen verran pitkät että ei ihan ylety korvin asti mutta melkeen. Eve sanoikin että hyvin meni leikkaus. vaikka kuvaa nyt en sitten muistanu ottaa.

tässä vanhempi rouva tuli leikkuuseen

hän halusi vain siistiä latvat ja tyylin A-linja leikkauksella. sivut säilyisi niin että hän pystyy laittamaan korvan taakse. ja niskasta halusi hieman lyhyemmät.


Lähdin toteuttamaan leikkaustyyliä. 

Ensin pesu ja sitten niska A-linja ositus.

12mm koneterällä niska hieman lyhyemmäksi sitten leikkaus latvat pois ja kevensin pointaten hiusta. Loppusilauksen tein muotovaahtoa käyttäen ja föönasin pyöröharjalla jotta sain pyöreyttä latvoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...