torstai 8. elokuuta 2019

Tästä lähtee viiminen vuosi käyntii

Eka päivä koulussa kesäloman loputtua. Koulupäivä alkoi klo.9.00, saatiin uusi ope Eveliina Rokka. Hän esitteli itsensä ja myös me kerrottin omat nimet ja mikä oli kesän paras asia. Sen jälkeen jatkettin omien hiusten laitolla ja koulupäivä menikin nopeasti.

Liina oli mun pari. Juteltiin mitä, hän haluaisi ja tultiin siihen tulokseen että huono latvat saa kyytiä ja väriä hiuksiin.





Lähdin hieman sumuttamaan vettä ja kuiva leikkasin Liinan hiukset lyhyemmäkis jonka jälkeen laitoin kestoväriä. 5NA  Tehtiin soosi 1:2 ja  3%  hapetetta käyttäen.

Laitoin Lämpösuojaa föönasin kuivaksi ja tarkistin leikkauksen. Rikoin latvaa pointaten pituussuuntaa ja sivuttain. hän halusi myös jättää sivuhiukset hieman alaspäin piteneväksi
Hän oli oikein tyytyväinen lopputulokseen. Vanhat latvat saivat  kyytiä ja hiukset saivat uuden kiillon ja hiuksista tuli hieman mustanharmaat kun valo osuu hiuksiin. hyvin onnistui myös itseltäni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...