torstai 15. elokuuta 2019

Työssäoppimiseen eka päivä. 15.8.2019

Tänään alkoi Työssäoppiminen Halikon prismassa klo.9:00. Meitä tuli ohjaamaan Heidi Pohjonen joka toimii myös varapomona jos toinen pomo on vapaalla tai lomalla.
Aamulla hieman jännitystä ilmassa,mutta rento meininki ja iloisuus heidissä poisti turhat epä luulot itseltäni.  Heidi perehdytti meitä ja näytti meille paikkoja kampaamosta ja sitten mentiin myös kaupan varastoon ja sieltä taukohuoneisiin.

Olisikohan tuoli paikkoja ollut joku 20kpl. Siellä on myös Nonstoppina leikkaus ja pesu. Tänään olikin hieman ruuhkaista joten päästiin jo heti heiluttaa saksia. Mulle tuli mies asiakas. Kerroin että olen 3v.opiskelia ja aloitin tänää ekaa päivää täällä. Taas tuli pakokauhu, kun ei mitään käryä että mitä alan tekee vaikka haastattelin asiakasta. Lähdin vaan leikkaamaan. Sivut ajoin koneella ja 9mm terä ja päältä sai lyhentää runsaasti koska miehellä oli todella paksut hiukset,siinä hötäkässä leikkasin itseäni myös sormeen. Mies oli kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen ja onneksi Heidi auttoi mua hieman. Miehellä oli myös vahva pyörre takaraivossa.

Kuvia en siinä ajatellut yhtään ja loppunäyttökin meni harakoille, kun sähläsin kassakoneen kanssa. Heidikin sanoi että olisi pitänyt näyttää lopputulos. Mutta se meni multa ihan ohi.  seuraava asiakas olikin sitten nainen, kysyin taas häneltä että "voinko tehdä taikoja hiuksillesi"olen 3vuoden opiskelija ja hän suostui. Pesin hänen hiuksensa ja värjäsin myös kulmat. Tasaus leikkauksen tein hänelle ja siitäkään en sitten ottanut kuvaa. Leikkasin pointtaamalla latvat ja etuhiukset. käytin viimeistelytuotteita muotovaahtoa ja lämpösuojaa föönaukseen. Lopuksi vedin suoristusraudalla hänelle pyöreyden hiuksiin.  Oli myös tyytyväinen lopputulokseen. Toivotti mulle vielä hyvät jatkot opinnollesi ja lähti hyvillä mielin pois.



Heillä on käytössä Wellan värit jotka ovatkin sitten varmaan tuo haastavin kohta,kun ei ole hajuakaan niistä. mutta eiköhän niihin sitten pääse jotenkin kiinni.

tässä on myös paikka käsihoidolle. mutta myös voidaan värjätä kulmia jos on ruuhka aika.
Tämä Valkoinen tuolii on Eveliinan valtakuntaa, hän on Kosmetologi koulutukseltaan ja tekee käsi-jalka-ripset ym hoitoja.
pesu paikkoja 
löytyi 5kpl ja nämä ovat sitten heidän shampoot ja hoitoaineet jota he käyttävät.
tässä ylhäällä on Eveliinan hinnasto. yritin laittaa sitä tuohon samaan kohtaa missä on tuo valkoinen tuoli,mutta eipä se nyt sitten halunut siirtyä siihen viereen.



Tässä on WELLAN hapetteet mustat ovat kestovärien valmistukseen ja punaisia käytetään kevytväreihin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...