keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

5.6 Amistylessä kesätöissä




Päästtin taas tänää töitä paiskimaa. Aamulla tuli  nuori lapsi, aika haastava ette sanoisi. Pesin hänen hiuksensa ja kokoajan sai sanoa että pidä pää paikallaan,muuten tulee vettä silmille samoin kun leikkasin niin jouduin monesti sanomaan että leuka pystyy ja pidä pää paikallaa 😊. En sitten ottanut hänestä kuvia kun unohtui. 
Tarkoitus oli kuitenkin jättää etuhiukset pitkäksi ja sivut sekä takaosa lyhyeksi. Ajoin 6 millin koneella ja siistin pienellä koneella rajat. Etuhiukset leikkasin suoraa linjaa ja anu katsoi lopputuloksen ja joutui myös korjaamaan hieman teostani.


   seuraava asiakas tuli klo.12 ja halusi vaaleita raitoja ja kestovärin tyveen koska harmaata oli ainakin 70%. Hänbhalusi säilyttää vaalean värin. Tein ohuita folioraitoja vaalennusaineella ja käytin siinä KC-(Liila) pussin mitallisen 30ml+60ml 9%
Hyvin vaalentui raidat ja sävy otti hienosti kiinni.


tein SW.VÄREILLÄ.

Laitoin pesupaikalla myös sävytteen vaikuttamaan 
Hän sai kiiltävän lopputuloksen. 

leikkaus tehtiin alaspäinpitenevällä muotolinja. Koska asiakkaalla oli huonoja latvoja ja halusi kuitenkin että saa kaikki huonot latvat ottaa pois ja saa tulla pientä muotoa myös.Hän vaikutti oikein tyytyväiseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...