tiistai 4. kesäkuuta 2019

4.6 työsalissa kesäharjottelu paikka

Tässä aamun ensimmäine asiakas. Hän halusi säilyttää vaaleuden koska jossain vaiheessa hänellä on tarkoitus laittaa harmaaksi hiukset. 

tässä tehtiin tyviväri kestolla,jonka jälkeen pesin pois värin ja laitoin hänelle sävytteen pesupaikalla koska latvat tarvitsivat hieman kirkkautta  kun olivat aika tunkkaisen näköiset.


annettiin vaikuttaa 5-10 minuuttia. En nyt enää sitten muista väri numeroita että mitä niihin tuli,mutta tehtiin melkeen samalla pohjalla kuin hänen entinenkin väri on ollut silloin kun hän on käynyt värjäyksessä.

föönasin hänen hiuksensa ja laitoin suoristusraudalla pientä kiharaa alle suihkutin lämpösuojaa. lopuksi viimeistelin lakalla ja kerasilk hiushajuvettä. Hän oli oikein tyytyväinen lopputulokseen. 




Seuraava asiakas tuli minulle iltapäivällä. Hän kertoi että on joskus ennenmuinoin noin 5v sitten ottanut permiksen ja nyt ei enää halua ja tahtoi saada kiiltoa ja väriä hiuksiin. olivat aika kulahtaneet ja sanoinkin suoraan, saako tästä leikata pois koska noin puolet hiuksista olivat todella kärsineen näköiset. hän suostui. tämä kuva on otettu kun jo olin kuivaleikannut.
kuivaleikkasin raakana ne noin hartioihin asti ja sitten levitin kestovärin 3%  SW sarjasta tyveen harmaiden peittoon ja sitten heitin latvaan kevytvärin 1,5% hapetteella





leikkasin ensiksi suoranlinjalla tasotuksen jonka jälkeen rikoin pointtaamalla latvaa hieman rikki,niin että ei näy suoraa linjaa. Laitoin hänelle muotovaahtoa ja lämpösuojaa. Hän ei halunut mitään kiharoita koska halusi heti laittaa hiukset kiinni. Hänellä oli pientä hilsettä päänahassa ja suosittelin hänelle syväpuhdistavaa shamppootta ja Rihts hoitoaineen joka korjaa hiusrakennetta sekä hiusseerumiemulssion korjaamaan hiuspohjaa. Tässä loppu tulos ja asiakas toivotti hyvät kesät ja lähti hyvillä mielillä kotiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...