maanantai 3. kesäkuuta 2019

3.6 amistylessä töissä


Tänään alkoi todellinen työpäivä koululla 8:45-15.00. Päästiin eka palaveeraamaan Anun kanssa ja juotiin siinä aamukahvit  Anu oli meille keittänyt kahvia, keskusteltiin hieman asioista mitä viikot tuovat tullessaan. Laitonkin vielä tuossa Anulle viestiä yv. että olisiko mahdollista löytää lasikulho jos toisin hieman vaahtokarkkeja asiakkaille ja sehän kävi vallan mainiosti. Ne ovat käyneet hyvin kauppaansa ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä.

Hieman sekavat tunnelmat omassa päässäni pyöri kaikennäköisiä asioita ja hieman ehkä kaaospäivä, enkä tainnut olla yksin tämän kanssa kamppailemassa kaikkia taisi hieman jännittää ja asiakkaita tuli melkee ovista ja ikkunista, sekä puhelin pirisi yhtenään.
Kiireinen  kiva päivä kyllä. Vielä kun pääsisi siitä mieleenpainuvasta MÖRÖSTÄ eroon.. ja saisi hieman itseluottamusta lisää ja oma silmä harjaantuisi niin että ei tarvitsisi aina Anua paikalle, pystyisi rakentamaan omaa värisilmää ja suosittelemaan asiakkaille väriä.  Marjokin piipahti meitä katsomaan ja meni omaan huoneeseen tekemään jotain töitä.
Tänää alkoi kauan odotettu työpäivä koululla ja aamulla saapui mies ja piti vaan leikata. Mulla oli hyvä aika joten otin hänet heti käsittelyyn.
Leikattii 6mm takaa ja sivut.


joo plörinäks meni kuvat. Joo otin kyllä ennen leikkausta💇‍♂️mutta kun olin leikannu,ni empä sitte muistanu enää ottaa jälkeen kuvaa.

Ja sama kävi tässä. Ei jälkeen kuvaa pahvipää kun olen 🤣 Polkkatukka ja vaaleita raitoja 3% ja mitallinen vaalennusj. X2 soosia sitten Luximalla tumma pohja Base 5-6 ja 5.35 hap. 3% tukkaa oli runsaasti vaikka poikkasinkin kuivaleikkauksena hartiankohdalta poikki💇‍♀️. Lopuksi kevennettii pointtaamalla ja hieman possastetusti.

Miten mulla tulee kauhukuvia mieleen ja ehkä pientä epävarmuutta se on pahin ele mussa. "Apua en osaa en tiädä,en kykene" sitten vaan yritän psyykata itteäni ja rauhottaa... sen epävarmuuden ja jos asiakas sanoo,että suodittele,ni ööö🤔 mulla ihan oikeesti menee jotenki sormi suuhun. Se taitaakin olla mun heikko kohta. Sain myös myytyä pari pulloa. Toinen oli shampoo pullo ja toinen oli Gurly hiuspohja emulssio kun oli hilsettä. Kunnialla loppuun saakka tehtiin työpäivä. Nämä on justiinsa niitä päiviä mitä todella olen odottanut että pääsee kunnolla tekemään hommia.

Mahtavat asiakkaat ja hyvä meidän luokka sekä huippu ihanat opetettajat  tsemppaamassa ja tukemassa meitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...