tiistai 17. syyskuuta 2019

Näyttötyö joka meni päin persettä.

Aloitin tekemään näyttöä. Äitini saapui paikalle ja kun olin kastellut hiukset niin muistin että piti ottaa kuvat kuivana. 




jaotuksen tein kerrostustyylillä leikaten ja aloitin niskasta tekemään muotolinjan. Etenin sormet ylöspäin pitenevällä kehälinjalla. leikkasin eka takahiukset ja sitten aloitin sivuilta.

sivuista oli tarkoitus tehdä terävät kolmiot. 

pituutta sai jäädä päälakeen.oikealla on vahva pyörre joka nostaa hiusta ja niitä kevensin pointtaamalla ja muotoilusaksilla. 


otsahiukset sai mennä oikealle ja siitä piti yhdistää sivuun pulisonkiin päin. koska halusi pitää sivulla ja pitempänä etuhiukset.

 niskan otin hieman kaarevaksi. Alaspäin pitenevällä linjalla. 

Pikkukoneella otin hiusrajat ja korvat saivat olla näkyvissä. Viimeistelytuotteita käytin muotovaahtoa märkiin hiuksiin. jonka jälkeen lähdin vielä suihkuttamaan lämpösuojaa. Föönasin pyöröharjalla kuivaksi ja tein tarkistuksen. Sen jälkeen otin raudan ja hieman kiharsin hiusta laineille,että saa kivemman muodon ja lopuksi lakkaa. Heidi tarkisti lopputuloksen.

tässä lopputulos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...