perjantai 20. syyskuuta 2019

Mies asiakas jolla oli sitten parturointia kerrakseen

Iltapäivällä saapui mies asiakas ja hiusta oli kerrakseen ja todella paksua hiusta. Tämä olikin ihka  ensimmäinen miesasiakas, jolla on näin paljon hiusta. En koskaan ole leikannut näin paljon hiusta kerralla.hän sanoi että hän haluaa korvat näkyviin ja että näkisi myös jotain. 

oikein mukavan tapainen mies. lähdin pesemään eka hiukset ja hän sanoikin että meinasi nukahtaa siihen tuoliin. tultiin paikalle ja kuivasin miehen hiukset föönillä.

Lähdin 20 mm teräkoneella ajamaan takaa ja sivut lyhyeksi. 

Päältä oli tarkoitus leikata saksilla lyhyeksi mutta ei mitään ananastyyliä. Otin myös saksikampa tekniikan käyttöön ja ohensin todella paljon hiusta ettei tule mitää karvahattu mallia. Miehellä oli iso pyörylä takaraivossa ja kun hiuksia leikattiin lisää tuli toinen pyörylä näkyviin joka osui tuohon oikeanpuoleiseen korvan yläosaan. 


pulisongit sai myös ottaa pois ja siistin myös kulmakarvat. lähtiessään mies tokaisi kun katsoi maahan "että ihan kun olisi lammas keritty keväällä 😂😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...