perjantai 3. huhtikuuta 2020

Väri NÄYTTÖ 1.4.2020

Värjäysnäyttö! 1.4.2020
Alku lähtö. haastattelin hieman ensiksi asiakasta että mitä oli toiveena ja mitä hän halusi.  Hän halusi tunkkaisuudesta eroon ja kirkkautta hiuksiin 
Lähdin Balayagella tyylillä tekemään väriä.
hänellä oli myös toiveena että tuo kruunualue saataisiin vaaleammaksi ja myös hieman putasataan väriä myös pois.






Tässä tyyli balayagesta folioita erottamaan väri osiot etteivät koske toisiinsa alapuolelta eikä tule pisteitä. saadaan tasainen väri hiuksiin.


Hänen hiuksensa lähti tosi hienosti vaalentumaan ja pidin 30minuuttia tuota vaalennus ainetta hänen hiuksissa.


Postin vaalennus aineen normaalilla SH. Tein vielä seoksen H 3% lisäsin siihen Hieman Optima /Makeover Hapettuvan hiusvärin ja suoravärin poistajaa joka puhdistaa hiusta.siinä optimassa oli vielä Hoitoainetta ja lopuksi vettä että sain sen oikein notkeaksi. annoin vaikuttaa joku 10 minuuttia hieroin hiuksia kokoajan ja silmissä oikein näkyi muutos. Tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus. en koskaan ole käyttänyt moista tököttiä ja toimii.  Varoin latvoja aloin levittää sen optimapoistajan kruunualueelat ja puoleen väliin hiuksia ja lopuksi vasta laitoin latvaan hetkeksi. pesin pois ja laitoin taittovärin Silver fox +H 1,5% vielä vaikutus aika 15 minuuttia. Huuhtelin ja lopuksi vielä hoitoainetta runsaasti latvoihin. Hieroin päänahkaa 5-10 minuuttia. Pesupaikalta päästiin parturi penkkiin kysyin että saanko leikata huonot latvat pois ja hän suostui. käytin myös siinä jätettävää hoito-ainetta koska oli todella kuivat hiukset!
muotoilin kiharoilla ja suihkutin lopuksi lakkaa sekä KC kirkas suihketta antamaan hieman lisää kiiltoa.



Otin monesta kohtaa kuvia tässä sisällä. siirryttiin myös ulos koska mietittiin että luonnon valo taitaa olla vielä parempi.



Mielestäni onnistuin todella hyvin tämän värin kanssa. 
tuli kiiltävä ja kirkas väri sekä tuo tunkkaisuus lähti pois!
Asiakas oli itsekkin ihan tyytyväinen lopputulokseen kun haastattelin häntä!






Aurinko kun hieman paistoi tuohon hiukseen niin tässä näkyy hyvin tuo kirkkaus ja puhtaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...