tiistai 19. marraskuuta 2019

Kerrostus hiustenleikkaus/ Näyttötyö 19.11

  
Pesin hänen hiuksensa. Kampasin ja leikkasin eka suora haamulinjalla.  Sen jälkeen ositin ristijaolla hiukset ja lähdin leikkaamaan osioittain pieniä osioita  nostaen 90 asteen kulmalle.
Sillä mitalla leikkasin kaikki. Hänen hiuksensa olivat aika haasteelliset kun olin pessyt ja harjasin ne suoraksi niin kun aloin taas kampaamaan ni tuli heti takku.  Tähän märkään hiukseen laitoin selvitys suihhketta.



Föönasin lopuksi kun sain leikattua. tein tarkistus leikkauksen ettei tule kulmia. pointtasin lopuksi vielä latvaa ja vetsellä hieman kevensin myös. sivut oli aika hankala ottaa koska ne oli jo eri mittaiset. Oli ilmeisesti katkennut kun asiakas pitää paljon hiuksia kiinni. Veitsellä hieman rouhisin että tulisi  hapsullisempi.  Latvaa pointtasin pituus suuntaan niin että pituutta ei lähtenyt. 




 viimeistelin hänen hiuksensa. Letillä ja kiharoilla. käytin Lämpösuojaa ja lakkaa. en oikein ollut tuutyväinen lopputulokseen. 1. hänellä oli todella liukkaat hiukset 2. Letti ei oikein pysynyt kuosissaan. Olisin pystynyt parempaan. 3. Kiharoita kun tein niin ne melkeen suoristui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...