maanantai 7. lokakuuta 2019

Ensimmäinen neutraali permisasiakas


Tänään sain ihka ekan permisasikkaan aamulla.
Tein hänelle neutraali permiksen. Aloitin hieman keskustellen hänen kanssaa ja sitten kysyin että onko toiveita ja toiveena oli pientä kiharaa. vaikka tämä hius oli lasimainen niin hänellä oli tosi paksu tukka ja todella iso ja vahva pyörylä takaraivossa.siksi open kanssa päätettiin että tuolla nuo 4 rullaa ovat pystysuorassa.


En muistanut ottaa alkulähdöstä mutta otin tässä paikalla kuvan. Rullat olivat olleen Stail 0 oli niin hyvä hius että ei meinannut kihartua. pidin eka 10 minuuttia ja sitten katsoin kiharan vielä 3 minuuttia ja tarkistin taas kiharan jonka jälkeen vielä annoin olla 3minuuttia.  
Aloin huuhdella 5minuuttia ja sen jälkeen laitoin kiinnitysaineen SW Stail joka oli suoraan pullosta valmis sitä ei tarvinnut sekotella. sienellä tupsutin koko pään ja annoin taas vaikuttaa sen 5minsaa. Rullat otin pois ja lopun aineen annoin vielä vaikuttaa sen 5 minuuttia jonka jälkeen laitoin hoitoaineen.



olin itse erittäin tyytyväinen tähän lopputulokseen koska kihara onistui vallan mainiosti. lopuksi hieman leikkasin latvat pois koska olivat ieman kärsineet permisaineesta ja näytti karvaiselta.hän ei halunut mitään viimeistelytuottetta,mutta laitoin kiharille tarkoitettua suihketta kun tultiin pesupaikalta, Tarkistin vielä myös leikkausken kuivana.

Föönasin ja pyöröharjalla pyöritin hiukset sileäksi. hän oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...