maanantai 25. maaliskuuta 2019

Harjottelu alkaa 25.3.2019 Maanantai. esittelyä työpaikastani.

25.MA Eli tänää oli se kauan odotettu työssäoppiminen eka päivä klo.9:00 Tässä odottelen innolla että liike aukeaa otin muutaman kuvan tähän alkuun.
Paikkani on Plazan uudella puolella oleva Potero. Se on 2 paikkainen parturi ja kampaaja liike.

Omistaja tuli töihin tasan Klo. 9:00 Aamulla lampsi jo 9:05 ensimmäinen asiakas. Siellä ei ole mitään ajan varausta ja sitten alkoikin aika hulapaloo... Siellä poterossa on yksi pesupaikka ja kaksi tuolia.

tuli ihan mieleen,kun olisi ollut liukuhihnalla töissä, ensimmäinen pulla uunista ulos ja taas seuraava oli siellä myös yksi nainen joka halusi  tyvivärjäyksen.
 noin 12:00  alkoi hieman rauhoittua tilanne, että kerkisin hieman omistajaa haastatella.En vaan muista hänen nimeään,kun oli vaikea nimi, kerron seuraavalla kerralla kun huomenna teen päivityksen blokkeriin 😀 Tämä potero on ollut siis 6v. mutta tämä omistaja ei ole ollut kun vuodesta 2018 aloittanut. Mutta toinen omistaja Anne on ollu kauan jo tässä töissä ja tämä Kosovolainen nainen on asunut 9v suomessa ja perheeseen kuuluu Mies ja tyttö ja poika. hän pyörittää tätä melkeen yksin koska tämä anne on eläkkeellä ja välillä töissä. Marjokin kävi piipahtamassa ohimennen, ei se onneks ollu mua unohtanu 😁💖

jos jonkin näköstä purnukkaa ja purkkia ja KC väreillä mennään. tänään pääsin jo heti aamusta koneella vetelee yhden asiakkaan miehenhiukset. Se oli jännää ja kädet hieman tutitsi. En sitten taas älynnyt ottaa kuvaa mutta koneella ja 9 mm terällä. siistin myös kulmakarvat ja pappasti oli oikeen tyytyväinen.


täällä on myös myynnissä kotivärejä ja ylläri KC tuotteita.




Tänään vähän katselin ja pyyhkisin pölyja ja lakaisin hiuksia lattialta pois ja katselin kun omistaja tekee hommia. kulmiakin hän värjäsi. asikkaat olivat todella kivoja ja kerroin heille, että olen yhden vuoden opiskelija ja valmistun ensi keväänä ja kohteliaasti kysin heiltä että saanko seurailla tässä vieressä kun omistaja tekee hommia? he olivat oikeen ymmärtäväisiä ja suostuivat.

Heikoin kohtani tuli vastaan tänään ja se on itseluottamus.
pitäisi vaan rohkeasti luottaa itseensä ja antaa mennä. Eiköhän se sieltä ala nousta kun pääsee oikee kunnolla tekemään hommia. alkukankeutta ehkä tänään ja huomenna vielä  😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...