torstai 11. lokakuuta 2018

Leikkaukset kerrotusleikkaus con cave

Jaa 4 osaan
Kerrostusleikkaustekniikkaa harjoittelimme harjoituspäähän kolmella eri tekniikalla. Takaosan leikkasimme alaspäinpiteneväksi hiusta kehälle nostamalla. Tämä vaati tarkkuutta, koska oli paljon asioita joihin piti kiinnittää huomiota. Tärkeää osaion koko, osion vetosuunta, osion nostokulma ja osion tiukkuus sormien välissä.

Toinen sivu leikattiin ns. con cave tekniikalla, eli otettiin päältä kolmiomainen osio, joka nostettiin suoraan kasvusuunnastaan ylös vaakoosiolla. Tähän valittuun mittaan nostimme kaikki alhaalta tulevat hiukset. Kyseessä siis pysyvän mitan leikkaus, jossa kaikki leikataan samassa kohdassa poikki, vetosuunnan pysyessä samana.

Toinen sivu leikattinn appelsiinitekniikkaa käyttäen. Osiot pystyosioita, sormet vaaka-asennossa ylhäällä ja sovittu pituus leikattinn poikki. Pää jaettiin siis lohkoihin ja leikattiin liikkuvalla mitalla hius poikki.

Tarkistusleikkaus tehtiin vastakkaisella otteella kuin leikattiin.

Pöyhi myös hiusta niin että se asettuu ilmavasti ja näät hiuksen muotoa.


Föönaa 🎈kuivaksi pyöröharjaa käyttäen

Muotoile siistiksi

Ja kuvaa eri puolilta.📷









 yritin hieman saada nukenpäätä taipumaan että näkyisi tuo muoto paremmin.

Erittän vaikea oli leikata kun osiotita ei meinannut saada kunnolla näkyviin ja oli myös hieman vaikea leikkaus,ei mikää helppo.

tässä jollain tapaa taipuu latvoihin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINEN PERMIS NÄYTTÖ 7.5.2020

Permis Näyttö 7.5.2020  Alotus hänellä oli luonnonkiharat hiukset ja hius oli aika kovaa ja karhea. haastattelin häntä, että onko toive...